IIDA rannekoru ja kaulakoru

IIDA rannekoru. Viljellyistä makeanvedenhelmistä käsintehdyt helmirannekorut. Yhden helmen läpimitta 7-8mm. Elastisen korun ympärysmitta noin 14,5cm (alle kouluikäiselle) tai 16cm (kouluikäiselle). Värivaihtoehdot: valkoinen, vaalea roosa. 

16€

IIDA kaulakoru. Viljellyistä makeanvedenhelmistä käsinsidottu lapsen kaulakoru. Yhden helmen läpimitta 7-8mm. Korun mitta noin 35cm + 5cm lisäosa. Aikuisena koru käy rannekoruksi kaksinkertaisesti kiedottuna. Värivaihtoehdot: valkoinen, vaalea roosa.

26€

IIDA korusetti. Rannekoru ja kaulakoru settinä. Värivaihtoehdot: valkoinen, vaalea roosa.


38€

IIDA rannekoru ja kaulakoru
IIDA rannekoru ja kaulakoru


Iida on itsenäinen, vastuullinen, kekseliäs ja monipuolinen tyttö. Iidan hurmaava hymy valaisee koko tilan ja ystävällisen persoonansa ansiosta kaverin saaminen ei ole hänelle koskaan pulmallista. Helposti uusia asioita omaksuva Iida nauttii kavereiden seurasta ja hauskanpidosta, mutta innostuu myös välillä puuhailemaan itsekseen luoviin, omiin projekteihinsa uppoutuen.

Emma on mainio, sanavalmis humoristi, jonka seurassa ei koskaan ole tylsää. Pienen Emman ajatukset voivat olla suuriakin: hänen viisaat pohdintansa ja älynväläyksensä hämmästyttävät välillä aikuistakin! Vauhdikas meno, jumppaaminen ja kaikenlainen liike on luontaista rohkealle Emmalle. Kauniita asioita ympärillään herkästi huomaava Emma nauttii myös piirtelemisestä ja tarkkuutta vaativista kädentöistä, joissa onkin erityisen taitava.


TILAA TUOTE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!