JOHANNA rannekorut 

JOHANNA 1. Viljellyistä, pienistä makeanvedenhelmistä käsintehty, yksinkertainen helmirannekoru. Yhden helmen läpimitta 3-4mm. Säädettävä lukko aitoa hopeaa. Värivaihtoehdot: valkoinen, nude. (Tuote on loppuunmyyty)

26€

JOHANNA 2. Viljellyistä, pienistä makeanvedenhelmistä käsintehty, kolminkertainen helmirannekoru. Yhden helmen läpimitta 3-4mm. Säädettävä lukko aitoa hopeaa. Värivaihtoehdot: valkoinen, nude. (Tuote on loppuunmyyty)

42€

Johannan kauneus hehkuu sekä sisäisenä viisautena että ulkoisena säteilemisenä. Johannan valloittavan kaunis hymy ja ystävälliset sanat saavat kanssaihmiset helposti hyvälle tuulelle. Määrätietoisuus ja päättäväisyys ovat vahvalle Johannalle tyypillisiä ominaisuuksia. Rakkaista, läheisistä ihmisistä huolehtiminen on Johannalle hyvin tärkeää, vaikka hän onkin ammatillisesti kunnianhimoinen. Kauniiden asioiden arvostaminen, taiteelliset yksityiskohdat ja visuaalisuus ovat tärkeä osa elämästä nautiskelevan Johannan arkea. "Bellissima!" saattaisi Johanna huudahtaa vastapaahdetun cappuccinonsa äärellä.

JOHANNA korut ovat siroja, ja sopivat kauniisti rannekoruiksi myös sellaisenaan, mutta täydentävät upeasti myös vaikkapa hopeisia rannekoruja. JOHANNA 2 rannekorua voi käyttää myös kaulakoruna.

TILAA TUOTE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!