Kauniit naiset

inspiroivat meitä nimeämään korumme

ANNI

Valloittava Anni uskaltaa aina olla oma itsensä. Juuri se aitous, jolla Anni kohtaa ihmisen kuin ihmisen, tekee hänestä erityisen kauniin ja ainutlaatuisen. Taitavana kuuntelijana ja monipuolisena keskustelijana Anni on mitä parhainta seuraa. Syvällisetkään aiheet eivät saa Annia hätkähtämään, ja hänellä on kyky löytää viisaita, lohduttavia sanoja kaikkein vaikeimpiinkin tilanteisiin. Karismaattinen ja upea Anni hehkuu kauneutta ja tyylikkyyttä, missä ikinä kulkeekin. Sisäsyntyinen tyylitaju ja pukeutumisen harmonia saa Annin näyttämään hyvältä aina.

ANNIKA

Annika on kuin lasillinen samppanjaa ja mansikoita! Laatutietoinen ja hienostunut Annika on ihana ystävä, jonka seura on mutkatonta ja luontevaa. Sivistyneenä ihmisenä hän on itsekin tilanteessa kuin tilanteessa kuin kala vedessä. Luontainen taipumus kauneuden ja estetiikan tajuun sekä hyvään tyylisilmään on ominaista Annikalle, joka mielellään toteuttaa itseään esimerkiksi käsillä tekemisen taitoa hyödyntäen tai olemalla rohkean avoin uusille kokemuksille ja elämyksille.

ELSA

Rusetteja, kukkia ja muffinsseja! Kun reipas Elsa sapuu paikalle, poninhäntä heilahtaa iloisesti! Koiria ja hevosia rakastava Elsa on puhelias ja vilkas tyttö, jonka nauravaisessa seurassa kaverit viihtyvät helposti. Elsa nauttii kauniiden asioiden äärellä puuhastelusta ja onkin taitava piirtäjä. Suloinen ja tyttömäinen Elsa on kaiken lisäksi vielä notkea voimistelija!

EMMA

Emma on mainio, sanavalmis humoristi, jonka seurassa ei koskaan ole tylsää. Pienen Emman ajatukset voivat olla suuriakin: hänen viisaat pohdintansa ja älynväläyksensä hämmästyttävät välillä aikuistakin! Vauhdikas meno, jumppaaminen ja kaikenlainen liike on luontaista rohkealle Emmalle. Kauniita asioita ympärillään herkästi huomaava Emma nauttii myös piirtelemisestä ja tarkkuutta vaativista kädentöistä, joissa onkin erityisen taitava.

EMMI

Emmin nauravaiset silmät loistavat puolikuun muotoisina joka kerta kun hänet tapaa! Elämänilo, uteliaisuus ja into pulppuavat Emmistä kuin keväinen puro. Pienikin hetki Emmin seurassa saa hyvälle tuulelle, eikä tytön suloisuutta ja taitavuutta voi olla ihastelematta! Tarkkaavainen tyttö on helmien ja kaiken kauniin lisäksi erityisen kiinnostunut myös kirjoista. 

IIDA 

Iida on itsenäinen, vastuullinen, kekseliäs ja monipuolinen tyttö. Iidan hurmaava hymy valaisee koko tilan ja ystävällisen persoonansa ansiosta kaverin saaminen ei ole hänelle koskaan pulmallista. Helposti uusia asioita omaksuva Iida nauttii kavereiden seurasta ja hauskanpidosta, mutta innostuu myös välillä puuhailemaan itsekseen luoviin, omiin projekteihinsa uppoutuen.

JOHANNA

Johannan kauneus hehkuu sekä sisäisenä viisautena että ulkoisena säteilemisenä. Johannan valloittavan kaunis hymy ja ystävälliset sanat saavat kanssaihmiset helposti hyvälle tuulelle. Määrätietoisuus ja päättäväisyys ovat vahvalle Johannalle tyypillisiä ominaisuuksia. Rakkaista, läheisistä ihmisistä huolehtiminen on Johannalle hyvin tärkeää, vaikka hän onkin ammatillisesti kunnianhimoinen. Kauniiden asioiden arvostaminen, taiteelliset yksityiskohdat ja visuaalisuus ovat tärkeä osa elämästä nautiskelevan Johannan arkea. "Bellissima!" saattaisi Johanna huudahtaa vastapaahdetun cappuccinonsa äärellä.

JONNA

Tyylikäs Jonna on laatutietoinen ja klassinen. Jonnan välittömyys ja iloisuus saavat ympärillä olevat tuntemaan olonsa aina tervetulleiksi. Tahto saada aikaan hyvää ja pitää huolta lähimmistä ihmisistä on Jonnalle ominainen, arvokas taito. Kauneutta arvostava Jonna on itsekin aina kaunis ja huoliteltu.

KATI

Katin hienostunut tyylikkyys ja aina huoliteltu ilme herättävät huomiota. Myös hillitty ja tasapainoinen luonne tekevät Katista kauniin; hänelle tyypillistä on antaa tilaa myös muille ja auttaa pyyteettömästi sen sijaan, että tekisi itsestä suurta numeroa. Katia luotettavampaa ystävää saa hakea!

LAURA

Lauran tyylitaju on pettämätön ja omille klassisille valinnoilleen uskollisena hän kantaa itsensä aina upean ryhdikkäänä. Valovoimainen Laura ei aseta itseään jalustalle, vaikka usein tietämättään kerääkin ihmisten ihailua osakseen. Taitavana kuuntelijana ja keskustelijana Laura on korvaamattoman tärkeä ystävä.

LOTTA

Lotta on kuin pulppuava kevätpuro tai maailmoja syleilevä hyväntahdon lähettiläs, jonka lähellä kenellä tahansa on hyvä olla. Lotan kauneus piilee suloisuudessa, oikeudenmukaisuudessa, vaatimattomuudessa ja viisaudessa. Kuin auringonsäde, Lotta täyttää tilan valoisalla energiallaan ja ihastuttavan hyväntuulisella läsnäolollaan. Lotan uljas ryhti, eteerinen herkkyys ja tyyli muistuttavat upean metsän hengettären tai sadun kauniin keijukaisprinsessan olemusta. Toisten ihmisten kohtaaminen kauniisti ja kunnioittavasti on Lotalle itsestäänselvyys, eikä hän koskaan nosta itseään jalustalle. Juuri siksi Lotta onkin niin suosittu ja ihailtu ystävä.

MAISA

Merenneitomainen Maisa sukeltelee tottuneesti ja taitavasti vedessä. Erilaiset hienot temput niin uima-altaassa, maalla kuin trampoliinillakin ovat rohkealle Maisalle helppoja, ja hän käyttääkin mieluusti aikaansa monenlaisten vauhdikkaiden aktiviteettien parissa. Maisa on älykäs ja ulospäinsuuntautunut persoona, joka ei pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Maisan herkkyys näkyy toisista välittämisen taitona. Tyylitietoisen ja kauniita yksityiskohtia rakastavan Maisan seurassa viihtyy aina!

MARI

Avarakatseinen, auttavainen ja luottamusta herättävä Mari arvostaa luonnon kauneutta, ja hän itsekin säkenöi kristallinkirkkaan kastehelmen tavoin ainutlaatuisen luonnon timanttina. Sydämellisyys ja toisten kunnioittaminen tekevät Marista erityisen hurmaavan persoonan, joka tilanteessa kuin tilanteessa huokuu seesteisyyttä ja viisautta. Mari on ihastuttava luonnonlapsi, joka saa aikaan ympärilleen hyvää niin sanoin kuin teoin.

SINI

Sini on herkkä, luotettava ja lujatahtoinen nainen. Hän sitoutuu täysillä siihen, johon ryhtyy, eikä pelkää vastoinkäymisiä. Sinille ominaista on toisista huolehtimisen taito. Kauniita asioita rakastavana naisena Sini mieltyy tyylikkäisiin vaatteisiin ja koruihin, ja on itse aina muodin mukainen ja huoliteltu.

TIINA

Tiinan klassinen kauneus ja raikkaus hivelee ohikulkijan silmää. Synnynnäinen taito luontevan vaivattomasti yhdistellä värejä ja materiaaleja antaa Tiinan tyylille onnistuneen huolettoman ilmeen. Ulkoiset tekijät kuitenkin ovat sivuseikka sisäinen kauneuden ja hehkun rinnalla; toisten asettaminen etusijalle, pyyteetön auttamisen taito, positiivisuuden voima ja syvällinen viisaus tekevät Tiinasta poikkeuksellisen viehättävän ihmisen.

VEERA

Upea Veera on persoonallinen, vahva ja älykäs nainen. Hän on iloinen ja huoleton elämästä nautiskelija, mutta samanaikaisesti myös vakaa ja lojaali. Avokätisyys ja vieraanvaraisuus kuuluvat karismaattisen Veeran huomaavaisuuteen, eikä hänen seurassaan voi olla viihtymättä. Koska Veera on lahjakas ja monipuolinen, hän nauttii haastavista keskusteluista ja suuntaa kiinnostuksensa laajasti elämän monille eri alueille.

VIRVE

Vakaa Virve on kuin vahva peruskallio meren rannalla: luja ja pelkäämätön. Hurmaavan hymynsä ja iloisesti pulppuavan naurunsa avulla Virve välittää ympärilleen hyvää mieltä ja positiivisuutta. Leikkisän ja hauskan puolensa avaava Virve on myös mitä parhainta juhlaseuraa! Virve on taitava sanoittamaan tärkeitä asioita toisille ihmisille; kiitollisuus ja kauniiden, arvokkaiden asioiden huomaaminen ympärillä kuuluvat luotettavan Virven luonteeseen.