LAURA&KATI setti

Viljellyistä makeanvedenhelmistä käsintehdyt helmikorvakorut ja helmirannekoru twin-settinä. Helmen läpimitta 7-8mm. Korvakorujen lukko aitoa hopeaa. Värivaihtoehdot: valkoinen, vaalea roosa, helmenharmaa, helmiäismusta. 

30€

Lauran tyylitaju on pettämätön ja omille klassisille valinnoilleen uskollisena hän kantaa itsensä aina upean ryhdikkäänä. Valovoimainen Laura ei aseta itseään jalustalle, vaikka usein tietämättään kerääkin ihmisten ihailua osakseen. Taitavana kuuntelijana ja keskustelijana Laura on korvaamattoman tärkeä ystävä.

LAURA -helmet ihastuttavat hienostuneessa ja harmonisessa värivalikoimassaan; klassinen valkoinen, heleä roosa sekä ajaton helmenharmaa sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseen. Nämä korut täydentävät niin arki- kuin juhla-asunkin. Säihkyvän LAURA -helmen epäsymmetrisen rosoinen pinta antaa korulle elävän ja luonnollisen ilmeen.

Katin hienostunut tyylikkyys ja aina huoliteltu ilme herättävät huomiota. Myös hillitty ja tasapainoinen luonne tekevät Katista kauniin; hänelle tyypillistä on antaa tilaa myös muille ja auttaa pyyteettömästi sen sijaan, että tekisi itsestä suurta numeroa. Katia luotettavampaa ystävää saa hakea!

Klassiset KATI -korvakorut ovat täydellinen valinta minkä tahansa asukokonaisuuden seuraksi. Nämä eleettömän kauniit helmikorvakorut sopivat arkivaatetukseen siinä missä upeaan juhlapukuunkin. Juhlamekon kanssa yksinkertaisen tyylikkäät KATI -korvakorut hehkuvat kauniina antaen tilaa myös muille upeille ja näyttäville asusteille, kokonaisuutta tasapainottaen. Valitse sileäpintaiset, himmeähohtoiset KATI -korvakorut valkoisena, vaalean roosana, helmenharmaana tai mustana.

TILAA TUOTE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!