Pearl Revolution -rannekoru

PEARL REVOLUTION tupsulla 

Viljellyistä makeanvedenhelmistä käsintehty stretch-rannekoru (valkoinen tai vaalea roosa), jossa koristeena lukolla kiinnitettävä tupsu. Helmen läpimitta noin 10mm. Tupsun väri: pinkki. 

24€

PEARL REVOLUTION ilman tupsua

Viljellyistä makeanvedenhelmistä käsintehty stretch-rannekoru. Värivaihtoehdot valkoinen tai vaalea roosa. Helmen läpimitta noin 10mm.

24€

Jokaisesta myydystä Pearl Revolution -rannekorusta lahjoitamme Naisten Pankkiin 3€.

TILAA TUOTE TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!

Tilaa myös lasten Pearl Revolution rannekoru! 

#helmikorvakoruvallankumous

#Helmikorvakoruvallankumous syntyi naistenpäivänä 2018 ja se puolustaa jokaisen naisen oikeutta olla ylpeä omasta pukeutumisestaan. Usein ajatellaan, että ainoastaan valtavirrasta poikkeavia lokeroidaan, mutta yhtä lailla hillitysti pukeutuvat kokevat ennakkoluuloja.

Helmikorvakoruvallankumous peräänkuuluttaa sitä, että me klassisesti pukeutuvat olemme kaikkea sitä kuin räväkästi pukeutuvat siskommekin, vaikka vaatteemme eivät sitä huudakaan. Olemme aivan yhtä rohkeita, fiksuja, liberaaleja, särmikkäitä, persoonallisia, hauskoja ja itseironisia. Tylsänä pidetty pukeutuminen ei tee kenestäkään automaattisesti tylsää - eikä muuten neonvärinen turkis kenestäkään automaattisesti rohkeaa.

Helmikorvakoruvallankumous muistuttaa siitä, että pokkanainen ei ole ainoastaan shokkiväreillä meikkaava tai printtihaalariin pukeutuva. Yhtälailla pokkanainen on sellainen, joka vetää samanlaisessa trenssissä, pikkumustassa ja helmikoruissa vuodesta toiseen vähät välittämättä trendeistä. Helmikorvakoruvallankumous onkin myös kannanotto ajattoman tyylin puolesta, kestämätöntä fast fashion -kulutusta vastaan.

Helmikorvakoruvallankumous muistuttaa myös siitä, miksi naistenpäivää joka maaliskuu vietetään. Ei siksi, että voisimme vertailla miehiltä saatujen ruusujen ja suklaarasioiden määrää, vaan siksi, että saisimme vielä joku päivä kaikille yhtäläiset oikeudet poliittisesti, taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti niin Suomessa kuin muualla maailmassa.

Kaikista edellämainituista syistä syntyi #Helmikorvakoruvallankumous-koru, eikä tietenkään yksin, vaan naisten välisenä yhteistyönä, lukijani sysäyksestä ja kahden yrittäjän mahdollistamana.

Käsintehty Pearl Revolution -koru on valmistettu viljellyistä makeanvedenhelmistä helmien pääkaupungissa, Shanghaissa. Korun valmistuttaja on kahden naisen, Jannan ja Paulan, perustama yritys, HelmiOnHelmi. Elastisen korun ympärysmitta 18 cm, valkoisen helmen läpimitta on noin 10 mm. Pearl Revolution -korua saa sekä mustalla että beigellä tupsulla. Korun hinta on 24 euroa (+ 2 euron postituskulu).

Jokaisesta myydystä Pearl Revolution -korusta lahjoitetaan kolme euroa Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankille, joka tukee kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Lahjoituksilla Naisten pankki mahdollistaa naiselle ammatin ja mahdollisuuden elättää itsensä ja perheensä.

Itse en saa korun myynnistä mitään - paitsi sen parhaimman, mahdollisuuden edistää naisten asemaa hyväntekeväisyyden kautta ja tilaisuuden muistuttaa siitä, että jokainen nainen on riittävä omana itsenään ulkonäköön ja asemaan katsomatta. Lisäksi pääsin toteuttamaan yhden unelmani, suunnittelemaan jotain omaa. Toivon sydämeni pohjasta, että suunnittelemani koru tuo jokaiselle kantajalleen pitkäaikaista iloa ja voimaa. Tiukan paikan tullen voi aina vilkaista ranteeseen ja kysyä, mitä itsensä kanssa sinut oleva pokkanainen nyt tekisi.

Laura Tirkkonen

Homevialaura